Najnovšie recenzie zo sekcie Konzervy pre mačky
Fantastická konzerva, obsah vyzerá dobre mačka zje všetko aj mištičku vylíže,zloženie vynikajúce.
trošku drahšia a škoda že nie je väčšie balenie, pre mývalky,je to taký dezertík poobede. V porovnaní z inými rybacími konzervami je to asi top
- vynikajúca konzerva, dobre vyzerá,neporovnateľne lepší obsah ako iné rybie konzervy,mačkam veľmi chutí a to všetkým .
malé balenie,aj keď je množstevná zľava dosť drahá,pre väčšie mačky ako sú mainy je to taký dezertík za odmenu,napriek tomu kupujem naďalej
Kocúrovi chutí,veľmi dobré je aj väčšie balenie ,pre mainského mývala sú klasické konzervy jednohubka.
Konzerva chutila. Objednám znova.
Bohužiaľ zo štyroch mačiek nechcela ani jedna toto jedlo.
Super konzerva, mačky jedia aj tie najfajnovejsie, vyzerá dobre, je aj šťavnatá, kúpila som na skúšku pre našu budúci maciu matku. Mohla by byť aj vo väčšom balení. To je asi jediná nevýhoda tejto konzervicky.
Dobrý výrobok, kupuje pravidelne, konečne niečo aj vo väčšom balení.
- Idú sa pobiť o jedlo a nemajú zdravotné problémy-zvracanie, či hnačky.
- Mojim Mickám chutí, nemajú zdravotné problémy po konzumácii.
- Aj mačička je spokojná, má teraz také obdobie mačacej ruje, vtedy veľmi neje, ale tomu neodolala. Veľmi jej chutilo.
To je posledna 3 tia....Skoda ze viac druhov nie je z ontaria.....aspon 6 rornych pastet
To iste.....
Moja macka je tak prieberciva,ze nimentalne len ontario papa a ked jej prestane chutit,tak uz neviem co jej dam jest....lebo ma uz vsetky pastety odskusane.
nechutia im
su chutné
- Vysoká kvalita.
Vynikajůca značka krmiva vełmi chutí mačkám aj psovi
Chutně ore macku s tráviacimi problěmami ake žrali to aj naše zdravě mačky
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »