Najnovšie recenzie zo sekcie Konzervy pre mačky
konzerva je konzistencie ako pašteka, ale mačke chutná
- konzerva jemne pomleta, skor ako pasteta, velmi vonava, mackam naozaj chutila. Od tejto znacky mame odskusane aj premiovky a velmi oblubena je prichut telacie.
- ide o vonavu konzervu konzistencie pastety, mackam velmi chutila. Nenasla som ziadne tukove usadeniny ako u niektorych inych casto pouzivanych znaciek. Som milo prekvapena
Super chuť aj vôňa. Mačky to milujú.Vrelo odporúčam pre mačičky.
Cicky sa idú za touto konzervou "potrhať", veľmi im chutí.
- Cicky sa idú za touto konzervou "potrhať", veľmi im chutí.
- Pomer cena a kvalita.
- Pomer cena a kvalita.
- 100% mäsa
- Konzerva je aj s plastovým viečkom, čo zjednoduší skladovanie po otvorení.
Chutné pre mačky.
Kvalitna, chutná konzerva. Velmi nasim kocurom chuti. Mame vonkajších kocurov a preto je pre mna dolezita ich výživa a imunita, aby dokázali odolávať nástrahám vonkajšieho prostredia. N&D su jednoznačný vyber - kvalita a chut.
Kvalita bez kompromisov. Mame vonkajšie macicky a pre mna je najdôležitejšia ich výživa, aby mali silnu imunitu odolávať nástrahám vonkajšieho prostredia. Samozrejme aj im konzerva velmi chuti.
kvalitné krmivo
kvalitné krmivo pre mačky s problémami
- Veľký podiel mäsa.
mačkám chutí - veľa masa
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »